Van gebouwbrand woning naar middelbrand in kleedruimte voetbalvereniging aan de Sportlaan in Gouda

Gouda – Deze morgen werd de brandweer van post Gouda omstreeks 00:30 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Walraven van Halllaan in Gouda. Op de Walraven van Halllaan was een flinke brandlucht te ruiken maar werd er nergens een brandhaard aangetroffen, hierop gingen de hulpdiensten op zoek naar de mogelijke brandhaard.

Na een tijdje gezocht te werden werd de brandhaard eindelijk gevonden en volgde er rond 01:00 uur het sein middelbrand waarop extra brandweer eenheden gealarmeerd werden. Op de Sportlaan stond een kleedruimte van de voetbalvereniging in brand waarbij een aanzienlijke hoeveelheid rook vrij kwam. De brandweer heeft meteen een deur geforceerd waarna er begonnen werd aan een binnenaanval.

De brandweer was de brand al snel meester waarna er begonnen werd met de nablussing van het pand waar ook wat sloopwerk van te pas kwam. Na een laatste paar controles te hebben uitgevoerd kon de brandweer gaan inpakken en retour post. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de schade op te nemen. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0479 (Kopie) DSC_0480 (Kopie) DSC_0482 (Kopie) DSC_0484 (Kopie) DSC_0490 (Kopie) DSC_0492 (Kopie) DSC_0498 (Kopie) DSC_0503 (Kopie) DSC_0509 (Kopie) DSC_0512 (Kopie) DSC_0515 (Kopie) DSC_0516 (Kopie) DSC_0517 (Kopie) DSC_0530 (Kopie) DSC_0533 (Kopie) DSC_0541 (Kopie) DSC_0542 (Kopie) DSC_0544 (Kopie) DSC_0546 (Kopie) DSC_0548 (Kopie) DSC_0550 (Kopie) DSC_0551 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten