Ongeval tussen personenauto en taxi op de Persant Snoepweg / Engelendaal in Leiderdorp

Leiderdorp –  Deze nacht omstreeks 02:00 uur de politie gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Persant Snoepweg met de Engelendaal in Leiderdorp.

Ter plaatse waren een personenauto en een taxibusje met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Beide voertuigen liepen door het ongeval schade op. De politie heeft de betrokkenen geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De politie heeft van beide kanten verklarinen opgenomen. Zeer waarschijnlijk is een van de voertuigen door rood licht gereden. Een berger is ter plaatse gekomen om in ieder geval één voertuig te bergen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

VKO LDP (2) VKO LDP (3) VKO LDP (1)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten