Wateroverlast op de Zuidkade in Waddinxveen

Waddinxveen – De brandweer van post Waddinxveen werd op maandagmiddag opgeroepen voor een wateroverlast aan de Zuidkade. Er lagen nabij de Apollolaan grote plassen op straat.

Het water was hier terecht gekomen door een combinatie door werkzaamheden aan de Zuidkade en een vrij hoge waterstand in de Gouwe. Het was ook te zien dat het water vanuit de Gouwe kwam; het ging op straat op en neer van ‘hoog en laag water’. De brandweer heeft niks kunnen doen en heeft het overgedragen aan de gemeente.

Foto’s: Rob de Jong

Wateroverlast Zuidkade WDN 1 Wateroverlast Zuidkade WDN 2 Wateroverlast Zuidkade WDN 3 Wateroverlast Zuidkade WDN 4 Wateroverlast Zuidkade WDN 5 Wateroverlast Zuidkade WDN 6 Wateroverlast Zuidkade WDN 7

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten