Bestelbus ramt hoogtebeperking Lammenschansweg Leiden

Vanmiddag zijn omstreeks 13:00 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een ongeval op de Lammenschansweg met de Zoeterwoudsesingel in Leiden.

Ter plaatse bleek op de Jan van Houtbrug in Leiden een bestelbus tegen een balk te zijn gereden die de maximale doorrijhoogte markeert. Bij het incident raakte niemand gewond. Een graafmachine heeft de balk omhoog gehesen waarop een brandweerman de bestelbus eronder vandaan heeft gereden. Hierop kon de brandweer weer retour. De gemeente bracht vorige week de balk aan, omdat er geen zwaar vrachtverkeer meer over de brug mocht rijden. Na inspectie-onderzoek bleek dat deze niet meer aan de veiligheidsnormen voldoet. De afsluiting is nodig om verdere belasting van de brug door zwaar verkeer te voorkomen, aldus de gemeente. Bussen en vrachtverkeer zwaarder dan 5 ton of hoger dan 2,60 meter mogen er daarom niet meer overheen rijden.
Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2327 (Kopie) IMG_2330 (Kopie) IMG_2331 (Kopie) IMG_2332 (Kopie) IMG_2333 (Kopie) IMG_2334 (Kopie) IMG_2336 (Kopie) IMG_2337 (Kopie) IMG_2338 (Kopie) IMG_2339 (Kopie) IMG_2343 (Kopie) IMG_2345 (Kopie) IMG_2347 (Kopie) IMG_2348 (Kopie) IMG_2350 (Kopie) IMG_2352 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten