Dienstverlening Hoge Rijndijk Zoeterwoude

Vanavond om 23:39 uur is brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een melding van een dienstverlening aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude.

Ter plaatse bleek in een appartementencomplex uit het niets één van de rookmelders in het complex te zijn geactiveerd, waardoor alle overige rookmelders in het complex en het ontruimingsalarm ook geactiveerd werden omdat deze met elkaar geschakeld zijn. Alle bewoners, waarvan merendeel op leeftijd waren, werden door het loeiende alarm wakker waardoor er lichte paniek ontstond bij deze bewoners. Zij stonden inmiddels al in pyjama in de galerij van het complex. Na controle in het appartementencomplex door een van de bewoners bleek van brand in ieder geval geen sprake. Omdat het loeiende alarm nog steeds afging en niet duidelijk was wat de oorzaak was hebben de bewoners de brandweer ingeschakeld. Brandweer Leiderdorp kwam met gepaste spoed ter plaatse waarop zij een onderzoekje hebben ingesteld op het activeren van de rookmelder. Al snel bleek dat bij één van de rookmelders een draadje los zat. Na dit verholpen te hebben ging ook eindelijk het loeiende alarm eraf waarop er weer rust was in het appartementencomplex.
De vereniging van eigenaren zal het morgen verder oppakken. Hierop is de brandweer weer retour gegaan en konden de bewoners weer lekker verder slapen.
Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2310 (Kopie) IMG_2311 (Kopie) IMG_2312 (Kopie) IMG_2315 (Kopie) IMG_2323 (Kopie) IMG_2324 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten