Aanrijding tussen scootmobiel en personenauto op de Kooilaan in Leiden

Leiden –  Vanmorgen zijn omstreeks 11:00 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Kooilaan met de Surinamestraat in Leiden.

Ter plaatse bleek een mevrouw in een scootmobiel te zijn aangereden door een personenauto. Omstanders welke het ongeval zagen gebeuren boden eerste hulp aan de mevrouw tot de komst van de ambulancedienst. Omdat het slachtoffer klaagde over pijn is zij voor controle vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden is onbekend. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2472 (Kopie) IMG_2475 (Kopie) IMG_2477 (Kopie)IMG_2480 (Kopie) IMG_2482 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten