Flinke dakbrand op de Smaragdlaan in Leiden

Leiden –  Vanmorgen omstreeks 11:50 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Smaragdlaan in Leiden.

Omdat er volgens de melding mogelijk nog iemand binnen zou zitten is er opgeschaald naar middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. Ter plaatse bleek er brand te woeden op het dak van een woning. De brand ontstond tijdens werkzaamheden aan het dak. De persoon welke op dat moment bezig was met de werkzaamheden is gecontroleerd door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel in verband met rookinhalatie. De persoon hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. In de woning was verder niemand aanwezig.

Foto’s:  Toon van der Poel & District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com 

Dakbrand LDN (1) Dakbrand LDN (3) Dakbrand LDN (5)

IMG_2546 (Kopie) IMG_2539 (Kopie) IMG_2505 (Kopie) IMG_2485 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten