Ongeval tussen auto en fietser aan de Oude Dreef in Waddinxveen

Waddinxveen – Op woensdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oude Dreef in Waddinxveen. Hierbij waren een auto en een fietser betrokken.

De fietser wilde de weg oversteken bij de oversteekplaats toen hij werd geraakt door een auto. Hij werd in de (warme) auto van een getuige geplaatst totdat de ambulance er was. Nadat deze ter plaatse kwam, is de jongen gecontroleerd, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Samen met de politie is het papierwerk in orde gemaakt waarna alle partijen hun eigen weg konden vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Oude Dreef WDN 1 Ongeval Oude Dreef WDN 2 Ongeval Oude Dreef WDN 3 Ongeval Oude Dreef WDN 4 Ongeval Oude Dreef WDN 5

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten