Voertuig rijd tegen een hoogtebeperking aan op de Jan van Houtbrug in Leiden

Leiden –  Vanmorgen 08:30 uur zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Jan van Houtbrug in Leiden.

Ter plaatse bleek wederom een voertuig tegen de ondertussen beruchte balk te zijn gereden, wat gisteren ook al het geval was. Bij het ongeval is ook een verkeerspaal meegetrokken welke voor de balk stond wat vervolgens een fietser raakte die hierbij gewond raakte. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer is even na het ongeval wederom gealarmeerd voor een melding dienstverlening. De VOA van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Hetzelfde bedrijf als gisteren is weer ter plaatse gekomen om de balk te verwijderen. Vermoedelijk zal ditmaal de maximale hoogte van de balk veranderen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2463 (Kopie) IMG_2464 (Kopie) IMG_2466 (Kopie) IMG_2467 (Kopie) IMG_2468 (Kopie) IMG_2470 (Kopie) IMG_2471 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten