Containerbrand op de parkeerplaats bij de A4 in Leiderdorp

Vanmiddag is omstreeks 15:50 uur brandweerpost Roelofarendsveen gealarmeerd voor een melding van een containerbrand aan de Rijksweg A4 Rechts bij Leiderdorp.

Ter plaatse bleek achterin op de parkeerplaats bij het Shell benzinestation een afvalcontainer in brand te staan. Brandweerpost Roelofarendsveen kwam ter plaatse waarop zij de brand hebben geblust. Bij de brand kwam de nodige rookontwikkeling vrij. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Toen de brand was geblust is de brandweer weer retour gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.coma4 LDP (1) a4 LDP (2) a4 LDP (3) a4 LDP (4) a4 LDP (5) a4 LDP (8) a4 LDP (9) a4 LDP (11) a4 LDP (12) a4 LDP (13)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten