Gaslekkage in kruipruimte op de Klimopzoom in Leiderdorp

Leiderdorp –  Deze morgen zijn om 08:11 uur de politie, brandweer en de Officier van Dienst Brandweer gealarmeerd voor een melding een gaslucht op de Klimopzoom in Leiderdorp.

Bij aankomst van de brandweer stond de melder al buiten om de hulpdiensten op te vangen. De brandweer is direct een onderzoek gestart waaruit bleek dat er in de kruipruimte van de woning een concentratie gas gemeten werd. Hierop zijn de bewoners en de buren van de melder uit voorzorg uit huis gehaald. Zij zijn voor korte tijd opgevangen in de tankautospuit van brandweer Leiderdorp. Nadat bleek dat het om een zeer lage concentratie gas ging, wat veilig genoeg is om weer naar binnen te gaan mochten de bewoners weer terug naar hun woning. Liander is ter plaatse gekomen en stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de gemeten concentratie gas.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Gaslekkage LDP (1) Gaslekkage LDP (2) Gaslekkage LDP (3) Gaslekkage LDP (4) Gaslekkage LDP (5) Gaslekkage LDP (6) Gaslekkage LDP (7) Gaslekkage LDP (8) Gaslekkage LDP (9) Gaslekkage LDP (10)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten