Keukenbrand Smaragdlaan Leiden

Leiden – De brandweer werd donderdagavond opgeroepen voor een gebouwbrand op de Smaragdlaan in Leiden. Al snel volgde ook een alarmering voor de ambulancedienst en de OvD van de brandweer.

Het zou gaan om een keukenbrand in een flatwoning. Een persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel. De bewoner heeft het brandje zelf geblust waarna de brandweer alleen nog een nacontrole deed. Over de oorzaak is niks bekend.
Foto’s: Koen Jongen | District 16

IMG_2620 (Kopie) IMG_2624 (Kopie) IMG_2628 (Kopie) IMG_2631 (Kopie) IMG_2635 (Kopie) IMG_2636 (Kopie) IMG_2638 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten