Ongeval tussen een brommer en een personenauto op de Nassaukade in Schoonhoven

Schoonhoven – Vanmorgen omstreeks tien voor half negen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Nassaukade in kruising met de G.J van Heuven Goedhartweg-N210 in Schoonhoven.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen een brommer en een personenauto. De bestuurders zijn door de ter plaatse gekomen ambulancedienst gecontroleerd. De schade aan beide voertuigen is flink.  Het overige verkeer ondervond enige hinder van dit ongeval.

Foto’s : Geert Kok 

VKO SNH (1) VKO SNH (3) VKO SNH (4) VKO SNH (6) VKO SNH (7) VKO SNH (8)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten