Ongeval tussen twee voertuigen op de Coenecoop in Waddinxveen

Waddinxveen – De hulpdiensten werden omstreeks kwart voor drie gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Coenecoop in Waddinxveen.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen een kleine vrachtwagen en een personenauto. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de inzittende van de voertuigen gecontroleerd, het is echter niet bekend of er mensen zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse van de Politie is  ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken. Het kruispunt was deels afgesloten door het ongeval. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.

Foto’s : Sven Poeze

VKO WDN (1) VKO WDN (2) VKO WDN (3) VKO WDN (4) VKO WDN (5) VKO WDN (6) VKO WDN (7) VKO WDN (9) VKO WDN (10) VKO WDN (11)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten