Brandweer verwijdert loshangend geveldeel Langegracht Leiden

Leiden – Vanmiddag rond half drie werd de brandweer van post Leiden-Noord gealarmeerd voor een melding stormschade op de Langegracht in Leiden.

Ter plaatse heeft de brandweer een plan van aanpak gemaakt en zijn zij naar boven gegaan met de gealarmeerde autoladder van Leiden Noord. De bemanning heeft eerst geprobeerd het loshangende deel los te trekken, dit tervergeefs.

De bemanning heeft de autoladder dichterbij gezet zodat zij beter bij het geveldeel konden komen. Zij hebben met een handzaag het deel verwijderd en naar beneden gebracht. Hierna zijn zij retour naar de post gegaan.

Foto’s: Wouter Hoeben

IMG_3240 (Kopie) IMG_3246 (Kopie) IMG_3252 (Kopie)foto 1 (Kopie) foto 2 (Kopie) foto 3 (Kopie) foto 4 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten