Dakrand los door harde wind aan de Noothoven van Goorstraat in Gouda

Gouda – Rond kwart over drie deze middag werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een stormschade(dak-/geveldeel) aan de Noothoven van Goorstraat in Gouda.

Ter plaatse was een dakrand losgeraakt door de harde wind. De brandweer heeft met behulp van de autoladder de rand weer vastgezet waarop men kon inpakken en retour kazerne kon.

Foto’s: Lars van der Toorn

dakrand los gda 21-1^LT (1) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (2) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (3) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (4) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (5) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (6) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (7) [#112hm.nl] dakrand los gda 21-1^LT (8) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten