Melding woningbrand blijkt schuur in brand aan de Sint Josephstraat in Gouda

Gouda – Rond acht uur vanavond werden de tankautospuit en de autoladder van brandweer Gouda gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Sint Josephstraat in Gouda.

Te plaatse betrof het de schuur achter de woning die in brand stond. Door snel optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat de schuur volledig uitbrandde. Nadat de brandweer de brand geblust heeft kon men opruimen en retour kazerne.

Een buurvrouw vond het ineens erg licht worden in haar woonkamer waarna zij naar buiten keek en de vlammen uit de schuur van de buren zag komen. Hoe de brand is ontstaan is bij ons niet bekend. De bewoner was tijdens het beginnen van de brand niet thuis.

Foto’s: Lars van der Toorn & Marco van Bemmel

schuurbrand gda 21-1^LT (6) [#112hm.nl]schuurbrand gda 21-1^LT (1) [#112hm.nl] schuurbrand gda 21-1^LT (2) [#112hm.nl] schuurbrand gda 21-1^LT (3) [#112hm.nl] schuurbrand gda 21-1^LT (4) [#112hm.nl] schuurbrand gda 21-1^LT (5) [#112hm.nl]Brand GDA (4) [112HM] Brand GDA (5) [112HM] Brand GDA (7) [112HM] Brand GDA (10) [112HM] Brand GDA (14) [112HM] Brand GDA (15) [112HM] Brand GDA (18) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten