Plezierjacht in de problemen aan de Opperduit in Lekkerkerk

Lekkerkerk –  Op zondagavond omstreeks 17:40 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een schip in nood  aan de Opperduit in Lekkerkerk. Door onbekende reden had een plezierjacht zich vastgevaren.

De brandweer heeft geprobeerd om de plezierjacht los te krijgen van de bodem. Door de lage waterstand lukte dit niet. De brandweer heeft de boot gezekerd om er voor te zorgen dat het schip bij hoogwater niet afdrijft, nadat dat was gedaan is de brandweer retour gegaan.  Morgen zal er een poging worden gedaan om de boot weg te slepen.

Foto’s : Geert Kok 

Schip in de problemen LKK (1) Schip in de problemen LKK (2) Schip in de problemen LKK (4) Schip in de problemen LKK (7) Schip in de problemen LKK (8) Schip in de problemen LKK (9) Schip in de problemen LKK (10) Schip in de problemen LKK (11)

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten