Vonken en rook uit schoorsteen zorgen voor brandweer melding Aalhorst Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanavond rond 21:45 werd de brandweer van post Alphen aan den Rijn gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Aalhorst in die plaats.

Ter plaatse kwamen er vonken en veel rook uit de schoorsteen omdat er te veel hout in de open haard lag echter was van brand geen spraken. De brandweer heeft het overtollige hout verwijderd en buiten afgeblust. Nadat vanuit de autoladder een nacontrole was gedaan kon de brandweer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_3014 (Kopie) DSC_3018 (Kopie) DSC_3020 (Kopie) DSC_3023 (Kopie) DSC_3024 (Kopie) DSC_3029 (Kopie) DSC_3030 (Kopie) DSC_3031 (Kopie) DSC_3033 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten