Aanhouding na het verlaten van een plaats ongeval op de Sumatrastraat in Leiden

Leiden – Vanmiddag is de politie gealarmeerd voor een ongeval op een Sumatrastraat in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een scooterrijder.

Het ongeval vond plaats op de Sumatrastraat met de Timorstraat in Leiden. De bestuurder van de scooter, waar tevens ook geen kentekenplaat op zat is na het ongeval, op bloten voeten weggerend, maar niet snel daarna aangehouden door toegesnelde agenten welke naar de bestuurder op zoek waren. Het is onbekend of de scooter bijv. is gestolen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De verkeersdienst van de politie komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Het voertuig wat bij het ongeval betrokken was, raakte door de aanrijding aan één kant beschadigd. De scooter daarin tegen raakte zwaarbeschadigd.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 

VPO LDN (1) VPO LDN (4) VPO LDN (5) VPO LDN (6) VPO LDN (7) VPO LDN (8) VPO LDN (9)

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten