Ongeval tussen personenauto en scooter op de Rapenburg in Leiden

Leiden – Vanavond zijn omstreeks 18:30 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Rapenburg in Leiden.

Ter plaatse bleek op de Rapenburg met de Kloksteeg een scooterbezorger en een personenauto met elkaar in botsing te zijn gekomen. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de scooter gewond. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is onbekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 

VKO LDN (1) VKO LDN (2) VKO LDN (4) VKO LDN (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten