Auto raakt deels te water op de Burgermeester Kremerweg in Bodegraven

Bodegraven-  De hulpdiensten zijn donderdagochtend  om 07.45 uur massaal uitgerukt voor een melding van een auto te water aan de Burgemeester Kremerwerg te Bodegraven.

Eenmaal ter plaatse bleek de jonge bestuurder zelfstandig al uit de auto te zijn gekomen. Hierdoor was de inzet van de ambulance en brandweer niet meer nodig. Vermoedelijk speelde gladheid een rol. Na de bocht op de N458 is hij een in slip terecht gekomen en uiteindelijk achterstevoren in een slootje beland. De politie spreekt van geluk dat er geen gewonden zijn gevallen. Bergingsbedrijf BCU heeft de auto weggesleept. Hierna is de N458 in de richting van de N11 weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s : Danny de Vries – Rebonieuws.nl

Voertuig te water BDN (1) Voertuig te water BDN (2) Voertuig te water BDN (3) Voertuig te water BDN (4) Voertuig te water BDN (5) Voertuig te water BDN (6) Voertuig te water BDN (7) Voertuig te water BDN (8) Voertuig te water BDN (9) Voertuig te water BDN (10) Voertuig te water BDN (11)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Danny de Vries en ben eigenaar van de website Rebonieuws.nl. Hierbij fotografeer ik onder andere incidenten en lever deze aan 112HM.nl in een prettige samenwerking die er onderling is. Meer weten? Mail gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten