Traumahelikopter ingezet voor een medische noodsituatie op de Stoofkade te Gouda

Gouda –  De hulpdiensten waaronder het mobiel medische team werden vanmorgen omstreeks half 9 gealarmeerd voor een medische noodsituatie op de Stoofkade in Gouda.

Het mobiel medische team heeft ter plaatse medische assistentie verleend aan het ambulance personeel. Wat er precies aan de hand was is bij ons echter niet bekend. De traumahelikopter is geland in de omgeving van de incident locatie. Na ongeveer een half uur kon het mobiel medische team weer retour richting de basis.

Foto’s :  Remco F. Gerritsen

16-03-26 A1 Reanimatie (Lifeliner) - Stoofkade (Gouda) (20) (Kopie)

16-03-26 A1 Reanimatie (Lifeliner) - Stoofkade (Gouda) (1) (Kopie) 16-03-26 A1 Reanimatie (Lifeliner) - Stoofkade (Gouda) (12) (Kopie) 16-03-26 A1 Reanimatie (Lifeliner) - Stoofkade (Gouda) (25) (Kopie)16-03-26 A1 Reanimatie (Lifeliner) - Stoofkade (Gouda) (13) (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten