Bestuurder overleden na ernstig ongeval op de Hoofdweg in Buitenkaag

Buitenkaag – De hulpdiensten waaronder het mobiel medische team werden vanmorgen omstreeks half 6 gealarmeerd voor een voertuig te water op de Hoofdweg in Buitenkaag.

De brandweer schaalde enkele minuten later na de eerste alarmering op naar ”Middel Waterongeval”. Ter plaatse was er een personenauto door nog een onbekende oorzaak tegen een boom gereden en daarna kwam de auto in het water terecht. De persoon is door de brandweer duikers uit het voertuig gehaald, waarna de hulpdiensten direct zijn begonnen met de reanimatie. Echter mocht alle hulp niet meer baten en is het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De verkeers ongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Na dat het onderzoek was afgerond heeft de berger de personenauto geborgen.

Foto’s : Robert van Voorst

IMG_4935 (Kopie) IMG_4941 (Kopie) IMG_4944 (Kopie) IMG_4948 (Kopie) IMG_4958 (Kopie) IMG_4959 (Kopie) IMG_4963 (Kopie) IMG_4975 (Kopie) IMG_4982 (Kopie) IMG_4983 (Kopie) IMG_4996 (Kopie) IMG_5000 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten