Mogelijk paraglider neergestort op de Zijldijk in Leiderdorp

Leiderdorp – Vanavond zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Zijldijk in Leiderdorp.


De hulpdiensten hadden melding gekregen van een paraglider die uit de lucht gestort zou zijn. De politie en de ambulancedienst zijn hierop met spoed aanrijdend gegaan. Ter plaatse bleek het incident zich aan de overkant van de Zijl te hebben afgespeeld. Aldaar was de desbetreffende paraglider door nog onbekende oorzaak het water in gevallen. Een persoon welke getuige was van het incident vertelde dat hij dacht dat de paraglider naar beneden zou storten. Uiteindelijk viel de paraglider aan de overkant van het water, aan de andere kant van het dijkje het water in. De politie is door enkele kinderen welke aan het varen waren naar het incident gebracht waarop de situatie hebben bekeken. Aldaar bleek dat de paraglider niet gewond was geraakt en dat de assistentie van de ambulancedienst niet nodig was.  Van de paraglider zijn door de politie enkele gegevens genoteerd. Dezelfde kinderen hebben de politie weer afgezet op de Zijldijk in Leiderdorp. Al met al dus goed afgelopen

Foto’s : Koen Jongen | District 16 

IMG_3793 (Kopie) IMG_3794 (Kopie) IMG_3796 (Kopie) IMG_3797 (Kopie) IMG_3799 (Kopie) IMG_3801 (Kopie) IMG_3803 (Kopie) IMG_3805 (Kopie) IMG_3806 (Kopie) IMG_3809 (Kopie) IMG_3812 (Kopie) IMG_3813 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten