Motorrijder komt hard ten val en klapt op lantaarnpaal bij eenzijdig ongeval op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel


Capelle aan den IJssel – Deze middag werden de hulpdiensten waaronder een ambulance van de regio Hollands Midden en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Ter plaatse was een motorrijder hard ten val gekomen.

De motorrijder gleed door onbekende reden uit en kwam hard ten val met zijn motor en knalde daarbij tegen een lantaarnpaal. De hulpdiensten hebben zich direct ontfermd over het slachtoffer, het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse welke landde op een naastgelegen bedrijventerrein. Na enige tijd werd de motorrijder met onbekende verwondingen met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd. Toen het slachtoffer vervoerd werd kon het Mobiel Medisch Team retour.

De motor raakte zwaar beschadigd en is geborgen door kennissen van de motorrijder. Ook de lantaarnpaal heeft een harde klap gehad, deze is finaal uit de grond gereden en brak doormidden en zal vervangen moeten worden. De Hoofdweg is enige tijd afgesloten geweest voor het overige verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0746 (Kopie) DSC_0747 (Kopie) DSC_0748 (Kopie) DSC_0750 (Kopie) DSC_0752 (Kopie) DSC_0753 (Kopie) DSC_0754 (Kopie) DSC_0758 (Kopie) DSC_0764 (Kopie) DSC_0768 (Kopie) DSC_0769 (Kopie) DSC_0771 (Kopie)

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten