Woningbrand op de van Beethovenlaan in Leiden

Zondagmiddag om 15:32 uur zijn de politie en de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Beethovenlaan in Leiden.

Ter plaatse bleek een wasdroger in een flatwoning op de eerste etage in brand te staan. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. Diverse woningen zijn vanwege de brand door de hulpdiensten tijdelijk ontruimd. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om enkele personen te controleren vanwege rookinhalatie, niemand hoefde uiteindelijk vervoerd te worden. Na enige tijd mochten alle bewoners weer terug naar hun woning. Stichting salvage is ter plaatse gekomen voor de schade afhandeling.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 IMG_3746 (Kopie) IMG_3747 (Kopie) IMG_3748 (Kopie) IMG_3751 (Kopie) IMG_3754 (Kopie) IMG_3756 (Kopie) IMG_3758 (Kopie) IMG_3760 (Kopie) IMG_3761 (Kopie) IMG_3762 (Kopie) IMG_3767 (Kopie) IMG_3771 (Kopie) IMG_3772 (Kopie) IMG_3773 (Kopie) IMG_3777 (Kopie) IMG_3782 (Kopie) IMG_3785 (Kopie) IMG_3788 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten