Flinke schoorsteenbrand op de Voorweg in Noorden

Noorden – De brandweer werd vanmiddag omstreeks half 1 gealarmeerd voor een woningbrand op de Voorweg in Noorden.

Ter plaatse bleek het geen woningbrand te zijn maar een flinke  schoorsteenbrand. De brandweer heeft autoladder opgesteld, en heeft door middel van de ramoneur de schoorsteen geveegd. Toen de klus was geklaard kon de brandweer retour.

Foto’s : Dimitri Wiskerget_img (1) (Kopie) get_img (2) (Kopie) get_img (3) (Kopie) get_img (4) (Kopie) get_img (5) (Kopie) get_img (6) (Kopie) get_img (7) (Kopie) get_img (8) (Kopie) get_img (9) (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Dimitri Wisker en actief als fotograaf in regio Nieuwkoop. Lever regelmatig mijn foto's aan 112HM.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten