Gaslekkage door werkzaamheden op de Gregorius Coolstraat in Gouda.

Gouda – Aan het einde van de middag werd de brandweer opgeroepen voor een gaslucht aan de Gregorius Coolstraat in Gouda. Een man had bij werkzaamheden in zijn voortuin een gasleiding geraakt. In de hele straat hing een sterke gaslucht. De brandweer heeft na aankomst wat zand over het gat heen gegooid om verdere verspreiding te voorkomen. Daarna heeft Stedin het overgenomen om het lek te kunnen dichten.

Foto’s: Stefan Vermin

Gaslucht G Coolstraat GDA 01 Gaslucht G Coolstraat GDA 02 Gaslucht G Coolstraat GDA 03 Gaslucht G Coolstraat GDA 04 Gaslucht G Coolstraat GDA 05 Gaslucht G Coolstraat GDA 06 Gaslucht G Coolstraat GDA 07 Gaslucht G Coolstraat GDA 08 Gaslucht G Coolstraat GDA 09

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten