Gaslekkage door werkzaamheden op de Gregorius Coolstraat in Gouda.

Gouda – Aan het einde van de middag werd de brandweer opgeroepen voor een gaslucht aan de Gregorius Coolstraat in Gouda. Een man had bij werkzaamheden in zijn voortuin een gasleiding geraakt. In de hele straat hing een sterke gaslucht. De brandweer heeft na aankomst wat zand over het gat heen gegooid om verdere verspreiding te voorkomen. Daarna heeft Stedin het overgenomen om het lek te kunnen dichten.

Foto’s: Stefan Vermin

Gaslucht G Coolstraat GDA 01 Gaslucht G Coolstraat GDA 02 Gaslucht G Coolstraat GDA 03 Gaslucht G Coolstraat GDA 04 Gaslucht G Coolstraat GDA 05 Gaslucht G Coolstraat GDA 06 Gaslucht G Coolstraat GDA 07 Gaslucht G Coolstraat GDA 08 Gaslucht G Coolstraat GDA 09

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten