Autobrand op de Provincialeweg – N228 Haastrecht

Haastrecht– Vanavond even voor middernacht werd de brandweer van de post Haastrecht opgeroepen voor een voertuigbrand voor de kazerne. Dit bleek een klein stukje verder te zijn net voor het tankstation.Bij aankomst troffen zij een auto aan welke onder de motorkap in brand stond. Door snel ingrijpen kon de schade beperkt blijven. Of de auto nog gerepareerd kan worden is maar de vraag. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_2558 IMG_2561 IMG_2566 IMG_2576

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten