Autobrand op de Provincialeweg – N228 Haastrecht

Haastrecht– Vanavond even voor middernacht werd de brandweer van de post Haastrecht opgeroepen voor een voertuigbrand voor de kazerne. Dit bleek een klein stukje verder te zijn net voor het tankstation.Bij aankomst troffen zij een auto aan welke onder de motorkap in brand stond. Door snel ingrijpen kon de schade beperkt blijven. Of de auto nog gerepareerd kan worden is maar de vraag. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_2558 IMG_2561 IMG_2566 IMG_2576

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten