Auto over de kop bij ongeval op de Brouwerstraat in Rijnsburg

RIJNSBURG – Vrijdagavond 13 mei, omstreeks 23:55 uur, werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto die over de kop was geslagen was bij een ongeval op de Brouwerstraat in Rijnsburg.

Hulpdiensten rukten met spoed uit omdat er een beknelling werd gemeld. Uiteindelijk bleek de bestuurder al uit de auto te zijn waarop de brandweer werd afgemeld. Door nog onbekende reden sloeg de auto over de kop en beschadigde deze hierbij minimaal één ander voertuig. De ambulancedienst heeft de bestuurder in behandeling genomen in de ambulance.

Bewoners melden dat er vaak te hard word gereden op de Brouwerstraat, deze bewoners noemen dit ook de ‘racestraat’ van Rijnsburg

Foto’s: Menno Plug & Koen Jongen
Video: Menno Plug

 

20160514001732.jpg

20160514001736.jpg

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten