Overstekende moeder eend met jonkies oorzaak van ongeval op de Provincialeweg in Hoogmade

HOOGMADE – Vanmiddag zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg N446 ter hoogte van hectometerpaal  5,1 in Hoogmade.

Ter plaatse bleken drie voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. De oorzaak van het ongeval waren een moeder eend met haar jonkies welke de weg over staken. Het voorste en het tweede voertuig wilden hiervoor stoppen, maar de bestuurder van het laatste voertuig zag dit niet waarop hij tegen zijn voorganger botste, waarop die ook weer tegen zijn voorganger botste. De moeder eend en haar jonkies hebben op één jong na de overkant gehaald, de ander werd helaas doodgereden. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de betrokkene gecontroleerd maar niemand raakte gewond en hoefde vervoerd te worden. Een berger is ter plaatse gekomen om twee van de drie voertuigen te bergen.

Foto’s : Koen JongenHME (1) HME (3) HME (4) HME (5) HME (6) HME (8)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten