Mobiel Medisch Team ingezet bij incident met kind Graslelie Katwijk

KATWIJK – Maandagavond omstreeks 18:05 uur is het Mobiel Medisch Team vanuit Amsterdam samen met twee ambulances opgeroepen voor een onwel geworden kindje op de Graslelie te Katwijk.

Het Traumateam ingevlogen met de Lifeliner 1 landde langs de Wassenaarseweg voor een Rendez Vous, dit houdt in dat de ambulance en het MMT samen een plek afspreken om de arts van het MMT te laten overstappen op de ambulance. De arts van het MMT is na landing ingestapt bij de ambulance welke klaarstond bij de landingsplaats. Daarna is de ambulance onder spoedbegeleiding naar het ziekenhuis gereden.

Wat er exact heeft afgespeeld op de Graslelie is onbekend.
In verband met het snelle vertrek van de ambulance alleen foto’s van de Lifeliner 1.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten