Boom valt op auto Frederik Hendriklaan Gouda

GOUDA – Donderdagochtend omstreeks 5:15 werd de brandweer van post Gouda opgeroepen voor een stormschade aan de Frederik Hendriklaan in die plaats.

Ter plaatse was een boom omgevallen en op een auto terecht gekomen. Het voertuig heeft door de boom flinke schade opgelopen. Ook een lantaarnpaal moest het opgeven tegen de boom. De brandweer heeft tijdens het weghalen van de boom ook geprobeerd het vele water in de straat weg te pompen echter had dit weinig nut door de hevige regenval. De brandweer is enige tijd bezig geweest om de boom te verwijderen maar toen alles weg was kon met retour kazerne.

Foto’s: Remco Gerritsen/rfgfotografie

16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (4) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (5) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (6) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (11) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (12) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (16) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (38) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (44) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (49) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (50) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (63) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Stormschade - Frederik Hendriklaan (Gouda) (67) (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten