Wateroverlast door hevige regenval Wilhelminastraat Gouda

GOUDA – Vanochtend omstreeks drie uur werdt de brandweer van post Gouda opgeroepen voor een wateroverlast aan de Wilhelminastraat in die plaats.

Ter plaatse is de brandweer enige tijd bezig geweest met het leeg pompen van ondergelopen delen van de woning. Door de hevige regenval stond de straat ook onder water. Na enige tijd kon de brandweer retour kazerne. Wat de schade aan de woning zal zijn is bij ons onbekend.

Foto’s: Remco Gerritsen/rfgfotografie

16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (1) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (2) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (3) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (4) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (5) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (6) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (10) (Kopie) 16-06-23 Prio 2 Wateroverlast - Wilhelminastraat (Gouda) (11) (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten