LOPIK – De brandweer werd rond middernacht gealarmeerd voor een brand in een loods aan de Graafdijk in Lopik. Al snel werd er opgeschaald naar middel- en later zelfs naar grote brand. Ter plaatse bleek achterop een terrein een loods in brand te staand met daarin onder andere hout en crossauto’s.


De brandweer kon overslag naar andere panden voorkomen maar en pand wat in brand stond is totaal verwoest. De brandweer heeft uren werk gehad aan het blussen en onder controle krijgen van de brand.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Grote brand Graafdijk Lopik (1) Grote brand Graafdijk Lopik (2) Grote brand Graafdijk Lopik (3) Grote brand Graafdijk Lopik (4) Grote brand Graafdijk Lopik (5) Grote brand Graafdijk Lopik (6) Grote brand Graafdijk Lopik (7) Grote brand Graafdijk Lopik (8) Grote brand Graafdijk Lopik (9) Grote brand Graafdijk Lopik (10) Grote brand Graafdijk Lopik (11) Grote brand Graafdijk Lopik (12) Grote brand Graafdijk Lopik (13) Grote brand Graafdijk Lopik (14) Grote brand Graafdijk Lopik (15) Grote brand Graafdijk Lopik (16) Grote brand Graafdijk Lopik (17) Grote brand Graafdijk Lopik (18) Grote brand Graafdijk Lopik (19) Grote brand Graafdijk Lopik (20) Grote brand Graafdijk Lopik (21) Grote brand Graafdijk Lopik (22) Grote brand Graafdijk Lopik (23) Grote brand Graafdijk Lopik (24)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten