WASSENAAR- Het ongeval gebeurde even over half twaalf op dat gedeelte van de Rijksstraatweg dat parallel loopt aan de A44. De bestuurster is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren, waarna de auto over de kop sloeg. De bestuurster is zelf uit de auto gekropen en is onderzocht in een ambulance uit de buurregio Hollands-Midden. Zij bleek echter geen noemenswaardige verwondingen te hebben overgehouden aan het ongeval en hoefde dus niet te worden vervoerd.
Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op vier wielen gezet en afgevoerd.

Foto’s: Herman van der Woude – Regio15.nl

IMG_9665 (Kopie) IMG_9669 (Kopie) IMG_9672 (Kopie) IMG_9674 (Kopie) IMG_9689 (Kopie) IMG_9691 (Kopie)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten