Aanrijding tussen auto en scooter Rijnhavenkade Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Donderdagmiddag 11 augustus omstreeks 14:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rijnhavenkade in Alphen aan den Rijn.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse waar men een aanrijding aan trof tussen een scooterrijdster en een auto. De scooter werd bestuurd door een meisje die bij de aanrijding ten val kwam. Het meisje kon ter plaatse aan haar verwondingen worden geholpen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Hoe de aanrijding exact heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.

Foto’s : Jasper van Reenen

20160811145438.jpg

20160811145437.jpg

20160811145436.jpg

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten