Brandgerucht door smeulende sigaretten in appartementencomplex, Tussenzicht Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op maandagavond zag een bewoonster van het appartementencomplex Promenade / Tussenzicht rook uit de grond komen. Rond dezelfde tijd had een andere bewoner een brandlucht in huis. Om die reden werd de brandweer gebeld en die kwam ter plaatse voor de melding van een brandgerucht.

De brandweerlieden haalden een aantal tegels uit de grond nabij het gat waar de rook uit kwam. Hierop werden meerdere sigaretten gevonden, welke niet allemaal goed uit waren op het moment dat ze werden weggegooid. Een deel van het isolatiemateriaal had daardoor licht gesmeuld. Dit was dan ook de bron van de rook en de brandlucht. De brandweer heeft het verbrande isolatiemateriaal verwijderd en er een emmer water overheen gegooid. Daarna kon men terug naar de kazerne.

Als dit niet was opgemerkt, had het wellicht slechter kunnen aflopen voor het appartementencomplex en onderliggende winkels.

Foto’s: Rob de Jong

brandgerucht-tussenzicht-wdn-01 brandgerucht-tussenzicht-wdn-02 brandgerucht-tussenzicht-wdn-03 brandgerucht-tussenzicht-wdn-04 brandgerucht-tussenzicht-wdn-05 brandgerucht-tussenzicht-wdn-06 brandgerucht-tussenzicht-wdn-07

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten