LEIDEN – Dinsdagmiddag 27 september is omstreeks 14:55 uur een persoon ernstig gewond geraakt na een val van een bovengelegen etage tijdens werkzaamheden op een bouwplaats aan de Kaarsenmakersstraat.

Verschillende hulpdiensten waaronder de traumahelikopter werden opgeroepen voor de gewonde bouwvakker. De traumahelikopter is nabij het incident geland en is het ter plaatse gekomen medische personeel gaan assisteren bij het behandelen van het slachtoffer. Het slachtoffer is na stabilisatie door het medisch personeel, met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De traumahelikopter trok veel bekijks. Deze kon na de inzet weer retour naar de standplaats. De oorzaak van de val is onbekend.

Foto’s : Wouter Hoeben

20160927151667.jpg20160927151668.jpg

20160927151669.jpg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten