Bibliotheek ontruimd na gaslucht Esdoorn Bergambacht

BERGAMBACHT – Maandagmiddag 14 november werd de brandweer omstreeks 15:15 uur gealarmeerd voor een gaslek in de Bibliotheek aan de Esdoorn in Bergambacht.

Ter plaatse was het personeel van de bibliotheek al bezig met de evacuatie van alle aanwezigen. De brandweer heeft metingen verricht bij de hoofdafsluiter en in de kruipruimte.

Na de komst van netbeheerder Stedin heeft de brandweer de zaak overgedragen. Eerder vandaag werd er in de bibliotheek ook al gas geroken. Toen kwam er een extern bedrijf om dit te onderzoeken.

Foto’s : Niels Bogaard

20161114170152.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten