Ongeval met meerdere auto’s op N210 C.G. Roosweg Schoonhoven

SCHOONHOVEN – Woensdagmiddag 30 november omstreeks 14:30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om naar de N210 nabij de Hem te gaan, eenmaal ter plaatse betrof het een ongeval waarbij meerdere voertuigen geraakt waren.

Volgens getuigen was de bestuurder onwel geworden en is toen over de vluchtheuvel gereden waarbij hij een verkeersbord heeft geraakt, daarna een geparkeerde auto geramd en tegen een boom tot stilstand gekomen. de geparkeerde auto heeft daarbij een ander voertuig geraakt.

De bestuurder is afgevoerd naar het ziekenhuis, eén ander persoon is ter plekke nagekeken dor het ambulance personeel. Een berger heeft 2 voertuigen afgevoerd.

Foto’s : Niels Bogaard

20161130153860.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten