Voertuigbrand op provincialeweg Provincialeweg N210 Bergambacht

BERGAMBACHT – Woensdagmorgen 30 november omstreeks 09:35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand op de N210 in Bergambacht.

Waardoor het overige verkeer gestremd was, de politie heeft het verkeer over één baan geleid. Het betrof een personenwagen die in de brand stond, de brandweer heeft de brand kunnen doven.

De personenauto is afgevoerd door de berger.

Foto’s : Niels Bogaard

20161130101642.jpg

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten