GOUDA – Woensdagmiddag 7 december omstreeks 15:58 uur heeft er aan de R.C. Bakhuizen van Den Brinkstraat in Gouda een brand gewoed.

Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een frituurpan. De brandweer had de brand snel onder controle. Hierna heeft de brandweer het pand geventileerd. De buurvrouw van waar de brand woedde is bij het incident ten val gekomen. Zij zou volgens omstanders gevallen zijn nadat zij aan kwam rennen. De buurvrouw dacht in eerste instantie dat de brand bij haar thuis zou woeden. De brandweer heeft de vrouw ondersteund tot de ambulancedienst ter plaatse was.

De buurvrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Foto’s : Wim Slagers

20161207164520.jpg

20161207164521.jpg

20161207164522.jpg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten