Brandweer blust brandende frituurpan R.C.Bakhuizen van den Brinkstraat Gouda

GOUDA – Woensdagmiddag 7 december omstreeks 15:58 uur heeft er aan de R.C. Bakhuizen van Den Brinkstraat in Gouda een brand gewoed.

Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een frituurpan. De brandweer had de brand snel onder controle. Hierna heeft de brandweer het pand geventileerd. De buurvrouw van waar de brand woedde is bij het incident ten val gekomen. Zij zou volgens omstanders gevallen zijn nadat zij aan kwam rennen. De buurvrouw dacht in eerste instantie dat de brand bij haar thuis zou woeden. De brandweer heeft de vrouw ondersteund tot de ambulancedienst ter plaatse was.

De buurvrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Foto’s : Wim Slagers

20161207164520.jpg

20161207164521.jpg

20161207164522.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten