Weven op de snelweg is een kunst apart en gaat wel eens fout, zo ook op de A4 bij Zoeterwoude

ZOETERWOUDE – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de A4 bij Leiden. Ter plaatse bleek het ongeval ter hoogte van Zoeterwoude te zijn. Bij het weven (gecombineerde invoeg-/uitrijstrook gebruiken) ging het fout tussen een vrachtwagen en een personenauto.

De twee kwamen met elkaar in botsing waarna beide voertuigen schade opliepen. Een ambulance kwam ter plaatse maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Een berger heeft de personenauto geborgen.

Door het ongeval ontstond wel een licht file maar deze was al snel weer verholpen bij het vrijgeven van de rijstroken.

Foto’s: Ingezonden

a4-1 a4-2 a4-4

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten