Brandweer rukt uit voor kleine waterlekkage aan gevel op de Groeneweg in Gouda

GOUDA – Vrijdagmiddag 30 december werd de Goudse brandweer om 13:50 uur gealarmeerd voor een melding van wateroverlast op de Groeneweg.

Ter plaatse was er een kleine lekkage aan een waterleiding dat naar een buitenkraantje loopt. Deze was aan de gevel bevestigd en lek geraakt. Ook de politie kwam voor het incident ter plaatse en sloot de weg af om ruimte te maken voor de tankautospuit.

De brandweer heeft het lek gedicht waarna men retour kazerne kon.

Foto’s : Lars van der Toorn

20161230180919.jpg

20161230180920.jpg

20161230180921.jpg

20161230180922.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten