Brandweer blust brand in hoogspanning verdeler Traverse Bergambacht

BERGAMBACHT – Zaterdagmiddag 31 december is er rond 12:35 uur brand ontstaan in een hoogspanning verdeler op het Traverse in Bergambacht.

De brandweer is met spoed ter plaatse gegaan om de brand te bestrijden. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen en erger weten te voorkomen. Een netbeheerder van Stedin is later ter plaatse gekomen om de schade te herstellen. Of er door de brand ook stroomuitval is geweest is niet bekend.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Niels Bogaard

20161231132131.jpg

20161231132132.jpg

20161231132133.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten