Rookontwikkeling in woning na drooggekookt pannetje op de Weidezoom in Moordrecht

MOORDRECHT – Zaterdagmiddag 31 december werd de brandweer omstreeks 14:15 uur gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan de Weidezoom in Moordrecht.

Bij aankomst was er rookontwikkeling ontstaan in een woning doordat een pannetje op het vuur droog stond te koken. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen waarna zij direct de woning binnen zijn gegaan en het pannetje mee naar buiten hebben genomen. Of er tijdens het incident mensen in de woning aanwezig waren is onbekend. De brandweer heeft in ieder geval een konijn uit de woning gehaald.

Nadat de brandweer de woning heeft geventileerd kon men weer retour naar de kazerne.

Foto’s : Lars van der Toorn &  Tim de Knikker

Video: Lars van der Toorn

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Tim de Knikker. Sinds 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Reeuwijk en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten