Schoorsteenbrand aan de Tweede Moordrechtse Tiendeweg in Gouda

GOUDA – Vrijdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand (schoorsteen) aan de Tweede Moordrechtse Tiendeweg in Gouda.

Ter plaatse bleek er een klein brandje te woeden in de schoorsteen van de woning. De bewoners hadden het vuur in de haard al gedoofd. De brandweer heeft controle uitgevoerd aan de schoorsteen. Hierna kon men inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Tim de Knikker

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Tim de Knikker. Sinds 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Reeuwijk en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten