Rijksweg afgesloten na ongeval op de A12 bij Bleiswijk

BLEISWIJK – Donderdagmorgen 12 januari is er net voor 8.30 uur een ongeluk gebeurd op de A12 tussen Bleiswijk en Zoetermeer.

Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter zijn direct onderweg gegaan. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeluk tussen twee voertuigen, één van de voertuigen is op zijn is na het ongeluk op zijn dak terecht gekomen. De opgeroepen traumahelikopter is naast de snelweg geland.

Er bleek echter niemand gewond geraakt te zijn. De weg is richting Den Haag afgesloten, het verkeer wordt nu weggeleid over de vluchtstrook.

Foto’s en video: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten