BLEISWIJK – Donderdagmorgen 12 januari is er net voor 8.30 uur een ongeluk gebeurd op de A12 tussen Bleiswijk en Zoetermeer.

Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter zijn direct onderweg gegaan. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeluk tussen twee voertuigen, één van de voertuigen is op zijn is na het ongeluk op zijn dak terecht gekomen. De opgeroepen traumahelikopter is naast de snelweg geland.

Er bleek echter niemand gewond geraakt te zijn. De weg is richting Den Haag afgesloten, het verkeer wordt nu weggeleid over de vluchtstrook.

Foto’s en video: Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten